Adrian Ţuţuianu: Mai mulţi primari PNL şi UNPR au participat la Comitetul Executiv al PSD Dâmboviţa

Adrian Ţuţuianu: Mai mulţi primari PNL şi UNPR au participat la Comitetul Executiv al PSD Dâmboviţa

Mai mulţi primari PNL şi UNPR au participat la şedinţa Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa, după ce în spaţiul public au apărut informaţii despre intenţia unor lideri liberali din judeţ de a trece la PSD.

Preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a scris, duminică, pe facebook, că întărirea echipei PSD este o prioritate pentru el. Acesta a spus că la şedinţa PSD Dâmboviţa au participat cinci primari PNL şi unul UNPR.

”Pentru mine, întărirea echipei Partidului Social Democrat este o prioritate. Iar lucrul acesta se face atât cu oameni crescuţi în partid, cât şi prin deschidere faţă de cei din exterior, care doresc şi pot să ajute. Primarii despre care facem vorbire au rezultate şi au proiecte de viitor. Guvernul PSD, pentru că şi asta e foarte important, a susţinut total şi fără nicio diferenţă, toate proiectele comunităţilor locale. Iar asta le-a demonstrat şi lor că suntem partid serios şi ne respectăm promisiunile. Eu, personal, la toate întâlnirile pe care le-am avut, fie că am mers la ministere, la Fondul de Mediu, la CNI, la ANL, peste tot am chemat lângă mine toţi primarii cu proiecte la instituţia respectivă, fără să mă uit că sunt de la PSD sau PNL. Pe noi ne interesează oamenii”, susţine Ţuţuianu.

Conform acestuia, cei şase primari care au participat la şedinţa Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa sunt liberalii Costin Barbu – Crângurile, Valentin Mihalache – Dărmăneşti, Florin Iordache – Moţăieni, Iulian Costache – Ulieşti, Bogdan Tiţa – Ulmi şi primarul UNPR de la Crevedia – Florin Petre.

În data de 3 mai Marius Caraveţeanu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PNL Dâmboviţa, iar neînţelegerile din cadrul organizaţiei îi nemulţumesc pe unii liberali, printre care şi mai mulţi primari.

PSD a obţinut, la nivelul judeţului Dâmboviţa, în alegerile din 2016 cele mai multe mandate de primar, 66 din 89. Recent vicepreşedintele PSD Dâmboviţa Dorinel Soare afirma, într-o conferinţă de presă, că PSD nu are Opoziţie, la nivel de judeţ.

error: Conţinut protejat !!