Adrian Ţuţuianu: Ministerul Apărării acceptă preluarea clădirii Casei Armatei din Târgovişte de către CJ Dâmboviţa

Senatorul PSD de Dâmboviţa Adrian Ţuţuianu a declarat, joi, la Târgovişte, cu prilejul unei vizite de lucru în judeţ a ministrului Apărării, Mihai Fifor, că ministerul acceptă preluarea clădirii Casei Armatei din Târgovişte de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

”Am discutat cu domnul ministru, cu domnii generali despre subiecte care sunt prioritare şi care privesc, pe de o parte administraţia publică locală şi judeţeană, pe de altă parte, privesc Ministerul Apărării Naţionale. Am discutat despre preluarea Casei Armatei la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, solicitare care este acceptată de Ministerul Apărării Naţionale, urmează să detaliem aspectele de natură tehnică propri zisă. Un al doilea subiect: preluarea de pe strada I. E. Florescu a suprafeţei de 19 hectare de teren la Primăria Târgovişte, cu relocarea unităţii militare din zonă în locaţia de la Teiş”, a precizat Ţuţuianu.

La Casa Armatei din Târgovişte îşi desfăşoară activitatea Cercul Militar, Asociaţia veteranilor de război, Asociaţia cadrelor militare în rezervă şi în retragere şi Asociaţia ”Cultul Eroilor”.

Imobilul, construit în urmă cu 100 de ani, este într-o stare avansată de degradare. Autorităţile judeţene vor să preia în administrare clădirea pentru a o reabilita.

error: Conţinut protejat !!