Adrian Ţuţuianu, Pro România: Moţiunea de cenzură anunţată de PSD este o poveste

Adrian Ţuţuianu, Pro România: Moţiunea de cenzură anunţată de PSD este o poveste

Preşedintele Pro România Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că „moţiunea de cenzură este o poveste”, iar liderul PSD Marcel Ciolacu vrea doar să inducă ideea că e pregătit de moţiune, în realitate ea neputând fi depusă după starea de alertă.

„Moţiunea de cenzură este o poveste. În sesiunea extraordinară nu se poate introduce moţiunea de cenzură, domnul Ciolacu, nu că nu ştie, intenţionat induce în rândul membrilor, simpatizanţilor PSD şi opiniei publice ideea că e pregătit de moţiune de cenzură. Nu există moţiune de cenzură pentru că, dacă dânsul a spus că la sfârşitul stării de alertă o promovează, în 17 iulie suntem în vacanţă parlamentară, poate fi o sesiune parlamentară extraordinară în cadrul căreia nu se poate promova o moţiune de cenzură. Ceea ce înseamnă că PSD şi-a propus să nu facă moţiuni de cenzură şi să lase un guvern, susţinut de o minoritate de 20% să conducă România”, a afirmat Ţuţuianu.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, miercuri, că parlamentarii PSD încep să lucreze la moţiunea de cenzură pe care o vor depune a doua zi după încheierea stării de alertă.

error: Conţinut protejat !!