Adrian Ţuţuianu (PSD): Mi-ar plăcea ca Orban să câştige preşedinţia PNL, ar fi mai uşor pentru PSD

Adrian Ţuţuianu (PSD): Mi-ar plăcea ca Orban să câştige preşedinţia PNL, ar fi mai uşor pentru PSD

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că i-ar plăcea ca preşedinţia PNL să fie câştigată de Ludovic Orban, pentru că ar fi mai uşor Partidului Social Democrat în bătălia politică viitoare. ”Însă nu cred că are vreo şansă”, a adăugat Ţuţuianu.

”Mi-ar face mare plăcere ca preşedinţia PNL să o câştige Ludovic Orban, pentru că ne-ar fi şi nouă, Partidului Social Democrat, ceva mai simplu în bătălia politică viitoare. Personal, însă, nu cred că are vreo şansă să câştige preşedinţia PNL, pentru că s-au prins şi liberalii că are nivelul de DJ”, a afirmat Ţuţuianu.

Acesta a fost întrebat de reprezentanţii presei cum comentează declaraţiile lui Ludovic Orban de la conferinţa de alegeri a PNL Dâmboviţa, de săptămâna trecută, când s-a referit în termeni duri la social democraţi, printre altele numindu-i ”dracii roşii”.

Nu a depăşit, din păcate, condiţia de DJ al preşedintelui Iohannis. Capacitatea lui de lider politic a dovedit-o atunci când a condus organizaţia PNL Dâmboviţa, vă aduc aminte că istoric nu a reu;it niciodată să depăşească 10% din preferinţele electoratului. Cele mai bune rezultate pe care le-a avut PNL în Dâmboviţa vreodată au fost în alianţa cu PSD, USL din 2012 (…). Este aproape amuzant să îl asculţi pe Ludovic Orban spunând cât de slab este PSD care a reuşit, cu excepţia anului 2008, de 26 de ani să câştige toate alegerile în Dâmboviţa”, a replicat preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!