Adrian Ţuţuianu (PSD): Protestul trebuie asumat; PNL şi USR sunt organizatorii adevăraţi ai protestelor

Adrian Ţuţuianu (PSD): Protestul trebuie asumat; PNL şi USR sunt organizatorii adevăraţi ai protestelor

Preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a declarat că protestul de vineri trebuie asumat, că partidele de Opoziţie, în special PNL şi USR, sunt organizatorii adevăraţi, iar diaspora este doar invocată.

”Este dreptul oricărui cetăţean să protesteze şi să ceară guvernului, Puterii în general, anumite lucruri, unele revendicări pot fi bine întemeiate, altele mai puţin întemeiate, dar cert este că guvernele sau majorităţile parlamentare nu se schimbă cu strada. A doua sublinire, este dreptul şi al diasporei să protesteze, dar eu cred că în momentul acesta diaspora este doar invocată, nu există o participare, să spunem, consistentă, importantă din partea diasporei şi acest miting are o participare internă foarte mare şi câţiva oameni care au venit din diverse zone ale Europei, nu ştiu, motivat sau nemotivat să protesteze”, a precizat Ţuţuianu.

Acesta a adăugat că PNL şi USR sunt organizatorii adevăraţi ai protestului, iar în mai multe localităţi dâmboviţene cu primari PNL s-au organizat deplasări spre Bucureşti.

”Ceea ce este de asemenea cert, asta o putem desprinde din spaţiul virtual, e că partidele politice din Opoziţie şi în special PNL şi USR sunt organizatorii adevăraţi ai acestor proteste şi cei care mobilizează oamenii. În spaţiul online, cred că aţi văzut cu toţii, că astăzi, în Târgovişte, de la ora 16.00 se pleacă în Bucureşti. De asemenea în toate localităţile din sudul judeţului, und primarii sunt liberali, sunt organizate activităţi de deplasare spre Bucureşti cu ideea de a participa la acest protest”, a adăugat Adrian Ţuţuianu.

Parlamentarul social democrat a mai spus că protestul trebuie asumat.

”Al treilea lucru, protestul trebuie asumat! Vă rog să observaţi că toate protestele din ultimii doi ani aproape sunt neasumate de către organizatori, ceea ce înseamnă că cei care le organizează preferă să stea undeva în spatele scenei, sunt nişte păpuşari care îşi urmăresc interesele de natură politică şi nu neapărat soluţionarea unor revendicări care ar putea să fie legitime. De asemenea vă rog să observaţi că există numeroase încercări de provocare a forţelor de ordine”, a declarat Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!