Adrian Ţuţuianu şi-a adus, luni, primarii la uşa lui Dragnea

Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Ţuţuianu, şi-a adus, luni, primarii în faţa biroului lui Liviu Dragnea. Preşedintele PSD Dâmboviţa a venit cu mai mulți primari PSD din judeţ la Parlament, la o expoziție de promovare a județului Dâmbovița.

Țuțuianu a spus jurnaliștilor că este o coincidență, că are solicitări de aprobare a organizării acestei acțiuni în incinta Parlamentului de mai mult timp. Nu a ratat însă ocazia de a face declarații despre situația din partid.

„Eu ce am spus nu retractez pentru că sunt un tip vertical. Spun cu convingere şi fermitate şi am făcut discuţiile în partid, e regretabil că avem câţiva care au alte preocupări şi au înregistrat discuţii care erau până la urmă în cadrul privat. Sunt membru PSD de 20 ani, nu m-am plimbat prin partide politice, am învăţat ceva carte şi când mă pronunţ, mă pronunţ în cunoştinţă de cauză (…) Nu plec din PSD, dacă vrea cineva să mă dea afară voi aştepta până revin”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Întrebat dacă scrisoarea citită în CEx PSD are aceeaşi susţinere din partea parlamentarilor, Ţuţuianu a răspuns: „Eu cred că sunt foarte mulţi oameni care împărtăşesc, cel puţin în parte, ce am spus. Am vorbit cu unii colegi şi nu sunt puţini deloc”.

Adrian Ţuţuianu a fost unul dintre semnatarii scrisorii din PSD, prin care se cerea demisia lui Liviu Dragnea atât din fruntea PSD, cât şi a Camerei Deputaţilor. În şedinţa Comitetului Executiv ce a urmat, liderii PSD şi-au manifestat masiv susţinerea pentru Dragnea.

error: Conţinut protejat !!