Alex Velea, despre omorul de la hotelul din Padina: Nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident

Cântăreţul Alex Velea a postat, duminică seara, un story pe Instagram, în care spune că nu a avut nicio legătură cu incidentul de la hotelul din Padina, judeţul Dâmboviţa, unde un bărbat a fost înjunghiat mortal.

Alex Velea precizează că la momentul când a avut loc incidentul era în camera de hotel.

„Salutare tuturor. Încerc să-mi revin din starea de şoc în urma tragediei petrecute aseara la un eveniment la care am participat şi eu alături de Antonia. Referitor la informaţiile apărute în presă doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia, eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior şi am fost şocat. Urăsc violenţa şi altercaţiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simţea bine s-a terminat aşa”, a precizat Alex Velea pe Instagram.

Un bărbat de 41 de ani din Târgovişte a fost înjunghiat mortal în noaptea de sîmbătă spre duminică la Hotelul Belmont din zona turistică montană Padina.

Poliţia a anunţat că sunt trei suspecţi, trei bărbaţi din Bucureşti cu vârste între 19 şi 32 de ani, care au fost audiaţi şi reţinuţi pentru 24 de ore. Conform unor surse judiciare au fost audiaţi şi unii dintre cei prezenţi la hotelul unde a avut loc incidentul.

Scandalul a izbucnit pe fondul unui conflict spontan la o petrecere, într-o clădire anexă hotelului. Sâmbătă, la hotel, a avut loc un concert la care au fost prezenţi Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. Incidentul în urma căruia a fost înjunghiat mortal bărbatul a avut loc după concert.

error: Conţinut protejat !!