Alexandru Oprea, şef al partidului lui Dragnea în Dâmboviţa

Alexandru Oprea, şef al partidului lui Dragnea în Dâmboviţa

Fostul lider pesedist şi fost şef al CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea anunţă, miercuri, că a preluat conducerea interimară în Dâmboviţa a partidului lui Dragnea, Alianţa Pentru Patrie.

Oprea a fost preşedinte al CJ Dâmboviţa în 2017, apoi în 2019, iar înainte de a ocupa funcţii administrative a fost şef al SRI Dâmboviţa.

În plan politic, a fost în PSD şi PMP.

Miercuri, 3 noiembrie 2021, într-o postare pe facebook, Oprea anunţă că a intrat în partidul lui Dragnea:

In spiritul transparenței și onestității promovate de-a lungul întregii mele activități politice, fac astăzi cunoscut faptul că am devenit membru al partidului Alianța Pentru Patrie, preluând conducerea interimară a organizației județene Dâmbovița.

Le mulțumesc totodată pentru colaborare celor alături de care am activat pentru o scurtă perioadă în cadrul PMP și le urez succes in activitatea viitoare!

Am fost și voi rămâne un om de stânga, care crede cu tărie în valorile istorice tradiționale, culturale și religioase ale poporului nostru, în bunăstarea și prosperitatea de care trebuie să se bucure fiecare român, în economia de piață liberă și potențialul antreprenorial românesc, într-un viitor mai bun și mai demn pentru copiii noștri.

Alianța Pentru Patrie promovează tocmai aceste valori care mă definesc ca om politic și mă alătur echipei cu dorința de a face tot ce ține de mine pentru a le apăra și consolida.

Invit să vină alături de noi pe toți cei care cred în aceste valori și vor să facă o politică a interesului național, o politică onestă pentru redobândirea demnității și bunăstării fiecărui român.

Impreună vom reuși!

error: Conţinut protejat !!