Alimentarea cu energie întreruptă pe platforma industrială Târgovişte din cauza unui incendiu

Alimentarea cu energie întreruptă pe platforma industrială Târgovişte din cauza unui incendiu

Alimentarea cu energie electrică este întreruptă, miercuri, pe platforma industrială din Târgovişte din cauza unui incendiu izbucnit într-un tunel de cabluri de înaltă tensiune, informează ISU Dâmboviţa.

Prin tunelul de cabluri de înaltă tensiune care arde se asigură alimentarea cu energie electrică a operatorilor economici de pe platforma industrială din zonă.

„Incendiul a fost anunţat la dispeceratul ISU Dâmboviţa un jurul orei 02:46, în dimineaţa zilei de 2 noiembrie. Incendiul este localizat. Ard cabluri electrice şi ulei. Din fericire nu sunt înregistrate victime. Alimentarea cu energie electrică este oprită pe platforma industrială”, precizează ISU Dâmboviţa.

Au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri de la Detaşamentul Târgovişte, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi două autospeciale de primă intervenţie şi comandă.

„Operaţiunile de stingere sunt de durată din cauza degajărilor mari de fum, a spaţiului redus în care se acţionează şi a distanţei lungi, peste 20 metri în interiorul tunelului, pe care pompierii sunt nevoiţi să-i parcurgă până la locul de ardere. S-au dispus măsuri pentru schimbarea efectivelor de intervenţie”, mai anunţă ISU  Dâmboviţa. În acest moment acţionează 16 pompieri militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ajutaţi de membri ai Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă de la doi operatori economici din apropierea locului unde a izbucnit incendiul.

error: Conţinut protejat !!