Andrei Plumb:  Am încredere că Victor Ponta câștigă detașat  alegerile prezidențiale la Târgoviște

Andrei Plumb: Am încredere că Victor Ponta câștigă detașat alegerile prezidențiale la Târgoviște

Directorul de programe al Clubului Social Democrat Dâmboviţa, Andrei Plumb, îşi exprimă încrederea că Victor Ponta va obţine un scor bun în primul tur şi va câştiga detaşat alegerile prezidenţiale la Târgovişte.

Îl susțin pe Victor Ponta pentru că vreau un președinte căruia îi pasă de oameni, un român între români, care a arătat că e deschis către problemele tuturor concetățenilor săi.

 

Pe măsură ce se apropie alegerile prezidențiale, românii își dau seama că trebuie să facă o alegere esențială pentru modul cum va arăta țara noastră în următorii ani. După ce în ultimii 10 ani s-au zbătut cu probleme majore precum criza economică, dezbinarea socială sau lipsa de perspective, alegătorii au acum șansa să opteze pentru o schimbare fundamentală: un președinte al noii generații, un lider autentic, un bun român care să ne unească pentru un proiect național.

Victor Ponta este în prezent omul politic cel mai important din România. A demonstrat, ca premier, că România poate progresa economic, aplecându-se în același timp asupra nevoilor oamenilor de rând: a dat înapoi salariile și pensiile tăiate și impozitate de PDL, a creat locuri de muncă, a redeschis spitale, a crescut salariul minim, a redus taxele și a scos România din izolare externă.

Acum, mai mult ca niciodată, România trebuie să fie din nou unită! Avem nevoie de o nouă Mare Unire, care să permită să ne construim împreună viitorul, și pentru asta avem nevoie de un președinte care să readucă pacea și liniștea în societate.

Victor Ponta cunoaște problemele societății noastre și știe de ce au nevoie familiile de români, de la cei mici, la cei în vârstă. Victor Ponta a demonstrat că autoritățile pot și trebuie să aplice măsuri pentru oameni, iar propunerile lui pentru România viitorilor 5 ani sunt stabilitatea, reclădirea țării, munca asiduă și siguranța.

Vreau un președinte care a demonstrat că își iubeşte ţară, așa cum tatăl își iubește familia. Vreau un președinte care a demonstrat că poate să facă dreptate până la capăt. Și vreau un președinte căruia îi pasă de oameni, un român între români, care a arătat că e deschis către problemele tuturor concetățenilor săi.

Cred în Victor Ponta, pentru că ştiu că este cea mai bună opţiune pentru România următorilor ani. Victor Ponta este liderul tânăr și puternic, în jurul căreia România se va uni din nou, la 100 de ani de la Marea Unire!

ANDREI PLUMB

error: Conţinut protejat !!