ANM: Informare meteo de ger și viscol în toată țara, de marți până vineri

ANM: Informare meteo de ger și viscol în toată țara, de marți până vineri

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare meteo de ger și intensificări ale vântului, valabilă începând de marți după-amiază până vineri dimineață.

La Târgovişte, luni şi marţi este anunţată o minimă de minus 9 grade Celsius, iar miercuri şi joi minus 14 grade Celsius. Minima de vineri este de minus 10 grade Celsius. În aceste zile, cu execpţia celei de vineri când maxima este de 0 grade Celsius, vor fi maxime negative.

Potrivit ANM, în intervalul 6 ianuarie, ora 14.00 — 9 ianuarie, ora 10.00, vremea va fi deosebit de rece, geroasă mai ales în cursul nopților și al dimineților în toată țara. Temperaturile minime vor coborî frecvent sub minus 15 grade Celsius, iar izolat chiar sub—25 grade Celsius.

De asemenea maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între minus10 și zero grade Celsius.

În cursul zilei de marți (6 ianuarie) și în noaptea de marți spre miercuri (6/7 ianuarie) vântul va avea intensificări în Moldova și în jumătatea estică a Munteniei și Dobrogei, cu rafale de până la 55-65 km/h.

error: Conţinut protejat !!