ANM: Ploi pe arii extinse în perioada 21-25 martie

ANM: Ploi pe arii extinse în perioada 21-25 martie

Regimul termic va fi oscilant în următoarele două săptămâni, cu temperaturi medii diurne ce vor ajunge și până la 20 de grade Celsius la începutul lunii aprilie și cu ploi pe arii extinse în perioada 21 – 25 martie, cantități mai însemnate urmând să fie consemnate în data de 23 martie, potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru intervalul 21 martie – 3 aprilie.

În Muntenia, începutul primei săptămâni va debuta cu o vreme caldă pentru această perioadă, cu temperaturi medii diurne de 15 — 16 grade, după care acestea vor scădea accentuat, până în jurul datei de 24 martie. Apoi, vremea se va încălzi de la o zi la alta, primele zile ale lunii aprilie, fiind caracterizate de o medie regională de 18 — 19 grade.

La începutul intervalului, temperaturile minime se vor situa în jurul valorii de 3 grade, apoi acestea vor scădea ușor și vor deveni negative în 26 martie. În cea de-a doua săptămână de prognoză minimele nocturne vor crește treptat și vor ajunge la valori medii de 5 — 6 grade.

Vor fi ploi pe arii extinse în intervalul 21 — 25 martie, când și cantitățile de apă vor fi mai importante, mai ales pe parcursul zilei de 23 martie.

error: Conţinut protejat !!