Apa oprită în Târgovişte, vineri până la ora 24.00

Apa oprită în Târgovişte, vineri până la ora 24.00

Furnizarea apei este oprită, vineri, în tot municipiul Târgovişte, până la ora 24.00, în urma unei avarii din zona intersecţiei bulevardelor IC Brătianu cu Carol I.

Compania de Apă a anunţat, la două ore după avarie, existenţa acesteia şi faptul că se va reduce presiunea la apă în tot municipiul Târgovişte, iar după alte două ore a anunţat că apa va fi oprită.

[spoiler title=”Anunţ Compania de Apă (textul integral)” open=”yes” style=”fancy” icon=”plus-circle”]

Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta producerea unei avarii majore, astazi 10.10.2014, la reteaua de alimentare cu apa a Municipiului Targoviste, la intersectia bulevardului I.C.Bratianu cu bulevardul Carol I, avarie provocata de catre firma constructoare, participanta la lucrarile din cadrul Proiectului – „Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in Judetul Dambovita”.

Pentru remedierea avariei alimentarea cu apa va fi oprita în tot sistemul, in municipiul Targoviste, pana la orele 24:00.

Inainte de reluarea distributiei vor fi prelevate probe de apa care vor fi  analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate al acesteia, in conformitate cu reglementarile in vigoare.

[/spoiler]

error: Conţinut protejat !!