Apa va fi oprită, marţi şi miercuri, în unele zone din Târgovişte; află unde

Apa va fi oprită, marţi şi miercuri, în unele zone din Târgovişte; află unde

Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile in municipiul Târgoviste, in data de 19.08.2014, intre orele 08.30 – 16.00, la blocurile: 19; 55; 60; 64; 65; 66; 67; 68; 69; 74; 78; 79; 80, arondate statiei de hidrofor PT2 din micro 6, pentru efectuarea unor lucrari programate la retelele de apa.

Reluarea alimentarii cu apa se va face conform procedurilor legale.

Inainte de reluarea distributiei vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate, pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, in conformitate cu reglementarile in vigoare.

Locuitorii sunt rugati sa creeze rezerve pentru asigurarea consumului propriu de apa potabila.
[divider text=”” size=”1″] Compania de Apa Târgoviște Dâmbovița va informează ca va opri alimentarea cu apa pe străzile I.H. Rădulescu, Pârvan Popescu și A.I. Cuza din municipiul Târgoviște, pe data de 20.08.2014 in intervalul orar 8:00-18:00, pentru efectuarea unor lucrări de racordare între conductele noi, realizate pe programul POS Mediu, și conductele aflate în prezent în exploatare.

Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale.

Înainte de reluarea distribuției vor fi prelevate probe de apă care vor fi  analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările in vigoare.

error: Conţinut protejat !!