Apa va fi oprită, vineri, în Târgovişte – micro 8

apa oprita

Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa (CATD) anunţă întreruperea furnizării apei, vineri, 13 octombrie, în intervalul orar 10.00 – 14.00, în municipiul Târgovişte, micro 8.

Compania de apă nu a transmis vreun comunicat mass media în care să anunţe populaţia cu privire la oprirea apei, ci a publicat informaţia pe pagina de internet a CATD.

Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile in municipiul Targoviste in data de 14.10.2016, intre orele 10:00 – 14:00, la blocurile: 1; 2; 3; 4; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13, arondate statiei de hidrofor PT1 Micro 8 din strada Grivitei (fosta Azurului), pentru remedierea unei avarii la reteaua de distributie.

Reluarea alimentarii cu apa se va face conform procedurilor legale.

Inainte de reluarea distributiei vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate, pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, in conformitate cu reglementarile in vigoare.

Se recomanda a nu se folosi apa in scop potabil imediat dupa pornire, pana la limpezire.

Preventiv, pana la primirea buletinului cu analize microbiologice (cca. 72 de ore), va recomandam sa fierbeti apa utilizata in scop potabil timp de 10 minute.

Locuitorii sunt rugati sa creeze rezerve pentru asigurarea consumului propriu de apa potabila.

Va multumim pentru intelegere!

error: Conţinut protejat !!