Atacantul târgoviştean Cristian Cherchez încă nu a semnat cu Dinamo

Atacantul târgoviştean Cristian Cherchez încă nu a semnat cu Dinamo

Cristian Cherchez se află în discuţii avansate pentru un transfer la Dinamo, dar mai are de aşteptat până va oficializa mutarea la gruparea din Liga I, scrie, joi, prosport.ro.

Conducătorii clubului bucureştean spun că iau în calcul achiziţionarea atacantului târgoviştean numai în cazul în care ajung la un acord cu oficialii divizionarei C dâmboviţene, se arată în articol.

Preşedintele dinamoviştilor, Constantin Anghelache transmite că jucătorul nu a semnat deocamdată cu Dinamo, dar există această posibilitatea să o facă în următoarele zile, după ce va avea noi convorbiri cu Mugur Porumbacu. Oficialul grupării din capitală lasă de înţeles că dacă se va realiza această mutare, transferul nu va fi unul de senzaţie, atâta timp cât fotbalistul va fi achiziţionat pentru a doua echipă a clubului.

„În momentul de faţă, Cherchez nu a semnat nimic cu noi, după ce cluburile nu au ajuns la un acord în această privinţă. Există tendinţa de a-l transfera pe jucător, dar mai este de aşteptat până vom finaliza transferul său. Am început anumite discuţii cu Mugur Porumbacu şi o să vedem ce putem face în privinţa atacantului. Dacă îl vom aduce la Dinamo să nu credeţi că va fi un transfer de senzaţie care să se audă şi în Spania. El va fi achiziţionat pentru echipa a doua a clubului, dar nu am ajuns să finalizăm nimic în privinţa sa”, a declarat Constantin Anghelache.

Conform transfermarkt, valoarea de transfer a atacantului târgoviştean este estimată la 250.000 €.

error: Conţinut protejat !!