Ateliere de artă organizate de Arhiepiscopia Târgoviştei în cadrul programului Şcoala Altfel

Ateliere de artă organizate de Arhiepiscopia Târgoviştei în cadrul programului Şcoala Altfel

Elevi de la școlile I. Al. Brătescu-Voinești și Colegiul Național Constantin Cantacuzino din Târgoviște au vizitat  Centrul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Târgoviștei și au participat la diferite ateliere de artă, în această săptămână, în cadrul programului Şcoala Altfel.

”Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, în această săptămână dedicată  Programului educațional „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, prin intermediul Sectorului Social Creștin  al Arhiepiscopiei Târgoviștei, copii de la școlile I. Al. Brătescu-Voinești și Colegiul Național Constantin Cantacuzino din Târgoviște au vizitat  Centrul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Târgoviștei și au participat la diferite ateliere de artă”, se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Târgovişte.

În comunicat se mai spune că aceste ateliere de lucru s-au desfășurat în cadrul Proiectul Incluziune socială pentru tinerii defavorizați – Tinerii defavorizați sprijină cultura urbană, ce este inițiat în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgoviște și Organizația Churches helping Churches din Germania.

arhiepiscopie scoala altfel 2

error: Conţinut protejat !!