Autorităţile se încurcă în hârtiile de la noul stadion de la UM Gara Târgovişte

Autorităţile se încurcă în hârtiile de la noul stadion de la UM Gara Târgovişte

Stadionul ce va fi construit pe amplasamentul unei părţi din terenul de la fosta unitate militară de la Gara Târgovişte este în faza de întocmire a hârtiilor. Demersurile au început încă de acum opt ani, din 2012.

Dacă în ianuarie 2020, într-un comunicat de presă, Consiliul Judeţean Dâmboviţa anunţa că „CNI a transmis ordinul de începere a prestării de servicii de proiectare„, acum (mai 2020) preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea, spune pe facebook că „studiul de fezabilitate și studiile de specialitate sunt aproape gata (…), imediat ce studiile amintite se vor finaliza, va fi demarată licitația pentru achiziția lucrărilor de proiectare și execuție”.

E greu de înţeles cum dacă în ianuarie începe proiectarea, cinci luni mai târziu sunt în lucru studii de fezabilitate şi după ce acestea sunt gata va începe proiectarea. Păi nu a început în ianuarie?

Undă verde pentru serviciile de proiectare ale Stadionului Municipal

Dată: 21.01.2020

Veste bună pentru dâmbovițeni!

Direcția Investiții – Departamentul Sport Învățământ și Cultură, din cadrul Companiei Naționale de Investiții (CNI) a transmis, astăzi, Consiliului Județean Dâmbovița ordinul de începere a prestării de servicii de proiectare pentru obiectivul de investiții „Construire Stadion Municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița”.   Ordinul va intra în vigoare, în data de 27 ianuarie 2020.

Vă reamintim că valoarea totală estimată a investiției ,,Stadion Municipiul Târgovişte” este de 133.693.847 lei (29,3 milioane Euro). Amplasamentul are o capacitate maximă de 15.000 locuri și este dotat cu stadion pentru fotbal, pistă de atletism, existând și posibilitatea organizării de jocuri de rugby. Stadionul va fi dotat cu anexe sportive, facilități pentru antrenament, căi de acces, parcări pentru public și pentru personalul de serviciu, parcări specializate pentru vehiculele serviciilor de urgență, spații pentru alimentație și consum, dar și spații verzi amenajate, în conformitate cu cerințele Federației Române de Fotbal și ale Federației Române de Rugby, având omologare categoria 4 UEFA.

Biroul Comunicare Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

#Stadion_Nou

O #veste bună:

Studiul de fezabilitate și studiile de specialitate necesare pentru #construirea noului…

Publicată de Alexandru Oprea pe Luni, 25 mai 2020

error: Conţinut protejat !!