Bărbat din Vulcana Pandele reţinut pentru evaziune de 3,4 milioane de lei

Bărbat din Vulcana Pandele reţinut pentru evaziune de 3,4 milioane de lei

Un bărbat de 25 de ani din comuna dâmboviţeană Vulcana Pandele a fost reţinut pentru 24 de ore pentru evaziune fiscală în activitatea de comerţ cu piele, prejudiciul creat fiind de 3,4 milioane de lei.

”Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au probat activitatea infracţională a două persoane, bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi bărbaţi, în calitate de asociati şi administratori ai unei societăţi comerciale, cu obiect de activitate comerţ cu piei, în perioada 2008-2012, nu au înregistrat în contabilitate operaţiunile derulate, precum şi veniturile obţinute”, se arată într-un comunicat la Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis joi.

Prin activitatea infracţională, s-a creat un prejudiciu estimat la peste 3,4 milioane de lei.

În urma probatoriului administrat,bărbatul, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Vulcana Pandele, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

error: Conţinut protejat !!