Baschet feminin: CSM Târgovişte pierde primul meci cu Satu Mare (sferturi finală din play-off-ul LNBF)

Echipa de baschet feminin a CSM Târgovişte a pierdut duminică seara partida cu CSM Satu Mare, meciul contând pentru sferturile de finală ale play-off-ului Ligii Naţionale de Baschet Feminin (LNBF).

Scorul final a fost 51-64 (9-21, 10-14, 17-14, 15-15).

În această etapă a competiţiei se joacă după sistemul cel mai bun din trei meciuri, iar echipa din Târgovişte, clasată pe trei la finalul sezonului competiţional, a avut avantajul terenului propriu în prima partidă.

Istoricul întâlnirilor dintre cele două echipe era unul categoric în favoarea CSM Târgovişte, câştigătoare în toate cele 32 de întâlniri directe cu echipa din Satu Mare. Cu toate acestea, CSM Satu Mare a fost duminică seara echipa mai bună, reuşind să stea în avantaj pe aproape întreaga durată a partidei.

Târgoviştencele au câştigat sfertul trei şi au lăsat impresia că ar putea reveni în luptă, dar entuziasmul lor şi al publicului s-a consumat pe la jumătatea sfertului patru, când fetele de la Satu Mare s-au distanţat din nou pe tabelă.

Cea mai bună marcatoare pentru echipa din Târgovişte a fost Prorche Poole cu 21 de puncte, urmată de Monique Coker cu 16 puncte.

De la echipa din Satu Mare, cele mai multe puncte le-au marcat Kristina Baltic (15) şi Matea Tavic (14).

Meciul doi al seriei, dintre cele două echipe, se va juca joi, 30 martie, la Satu Mare şi, dacă va fi nevoie de o a treia partidă, aceasta se va juca duminică, 2 aprilie, pe terenul echipei din Târgovişte.

error: Conţinut protejat !!