Carmen Holban, deputat PSD: La mulţi ani farmaciştilor, de ziua lor!

Carmen Holban, deputat PSD: La mulţi ani farmaciştilor, de ziua lor!

Deputatul PSD de Dâmboviţa Carmen Holban urează la mulţi ani farmaciştilor, de ziua lor.

„Dragi farmaciști, de ziua dumneavoastră, vă urez un sincer La Mulți Ani! Sunteți printre primii la care apelăm atunci când avem nevoie de ajutor și pentru toate acestea, în numele dâmbovițenilor, vă mulțumesc pentru că aveți grijă de sănătatea noastră. Ați demonstrat, mai ales în ultimii doi ani, că sunteți un corp profesional pe care ne putem baza cu toată încrederea. Vă doresc zile liniștite și pline de realizări! La Mulți Ani!”, spune Carmen Holban.

Ziua Mondială a Farmacistului, marcată anual pe data de 25 Septembrie, este un minunat prilej să-i sărbătorim pe aceşti profesionişti din domeniul sănătăţii şi de a le mulţumi pentru implicarea lor în asigurarea sănătăţii pacienţilor.

Ziua Farmacistului a apărut la iniţiativa Federaţiei Farmaceutice Internaţionale (FIP), consiliul acestei organizaţii votând pentru instituirea unei astfel de zile la sfârşitul anilor 2000, în timpul unei conferinţe organizate la Istanbul, în Turcia. În fiecare an, organizaţia anunţă o temă diferită, astfel încât asociaţiile şi persoanele care activează în industria farmaceutică să poată organiza campanii naţionale sau proiecte locale pentru a evidenţia activitatea pe care o desfăşoară în scopul îmbunătăţirii sănătăţii oamenilor din întreaga lume.

Pentru 2022, Federaţia Farmaceutică Internaţională (FIP) a ales drept temă pentru această zi: „Farmacia unită în acţiune pentru o lume mai sănătoasă”.

error: Conţinut protejat !!