Carmen Holban, deputat PSD: PNRR, mai degrabă Planul Național de Amânare și Incompetență

Carmen Holban, deputat PSD: PNRR, mai degrabă Planul Național de Amânare și Incompetență

Planul Național de Redresare și Reziliență este pentru România mai degrabă Planul Național de Amânare și Incompetență, în condiţiile în care Cîţu cere o nouă amânare, declară deputatul PSD de Dâmboviţa, Carmen Holban.

„17 țări europene au Planurile aprobate și urmează să primească banii, dar din păcate România nu este printre ele. În ciuda minciunilor Guvernului PNL – USR PLUS, uneori adevărul iese la iveală în lupta internă pentru ciolan. După cum a dezvăluit ministrul revocat al Finanțelor, guvernul Cîțu a cerut oficial o nouă amânare a depunerii PNRR, încă din 15 iunie. Însă nimeni din guvern n-a comunicat nimic opiniei publice”, afirmă Holban.

Parlamentarul spune că premierul e ocupat cu campanie internă în partid, nu cu guvernarea ţării.

„Domnul Cîțu e ocupat cu campania internă din partid, așa că România nu este o prioritate pentru premierul țării. Și nici transparența mult clamată și asumată de coaliția PNL – USRPLUS – UDMR. A solicitat România oficial o nouă amânare? Până când? Care sunt motivele repetatelor eșecuri în a primi aprobarea Comisiei Europene? Cîțu nu are timp de răspunsuri. Între timp însă România rămâne codașa Europei”, susţine Carmen Holban.

error: Conţinut protejat !!