Carmen Holban, deputat PSD: Prefectura reacţionează cu întârziere la problemele create de viituri în zona montană Padina-Peştera

Carmen Holban, deputat PSD: Prefectura reacţionează cu întârziere la problemele create de viituri în zona montană Padina-Peştera

Lentoarea cu care se mișcă reprezentanții guvernului în teritoriu nu este o noutate, aceștia fiind o extensie fidelă a Guvernului Cîțu, afirmă deputatul PSD de Dâmboviţa Carmen Holban, care se referă la reacţia întârziată a Prefecturii Dâmboviţa faţă de situaţia creată de viituri în zona Padina-Peştera.

„La două săptămâni de când viiturile au distrus drumul care asigură accesul în platoul montan Peștera-Padina, Prefectura Dâmbovița s-a dus să constate ceea ce Consiliul Județean Dâmbovița a spus imediat după nefericitul eveniment. Proiectanții aduși în munte de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, au emis puncte de vedere și au oferit mai multe soluții tehnice pentru a reconstrui drumul și pentru a repara podurile, însă Prefectura are nevoie de mult prea mult timp să reacționeze. Lentoarea cu care se mișcă reprezentanții guvernului în teritoriu nu este o noutate, aceștia fiind o extensie fidelă a Guvernului Cîțu care nu a alocat niciun ban județului pentru remedierea efectelor calamităților produse în ultima lună în Dâmbovița”, spune Carmen Holban.

Întârzierea lucrărilor la drumul din munte afectează activitatea turistică din zonă.

Ce nu au înțeles reprezentanții Prefecturii Dâmbovița este că orice zi pierdută înseamnă întârzierea demarării lucrărilor de refacere a DJ714, iar de acesta depinde întreaga activitate turistică din zona Peștera-Padina. Prefectura Dâmbovița este depășită de situație și, din păcate, oamenii de acolo dovedesc faptul că sunt rupți de realitățile acestui județ. Pălăria este prea mare pentru reprezentanții Guvernului Cîțu, nu neapărat din cauza efectelor calamităților, ci din cauza lipsei de implicare a acestora”, mai susţine deputatul Carmen Holban.

error: Conţinut protejat !!