Carmen Holban, deputat PSD: Tragedia de la Neamţ e rezultatul suprapunerii politizării și incompetenței Guvernului PNL

Carmen Holban, deputat PSD: Tragedia de la Neamţ e rezultatul suprapunerii politizării și incompetenței Guvernului PNL

Deputatul PSD de Dâmboviţa Carmen Holban transmite

condoleanţe familiilor pacienţilor decedaţi în incendiul de la spitalul din Neamţ şi spune că tragedia ar fi putut fi evitată dacă spitalele nu ar mai fi folosite de guvern în lupta politică.

Holban, membru în Comisia pentru sănătate a Camerei Deputaţilor, subliniază că Spitalul de la Leţcani, cu 150 de paturi ATI, nu a fost utilizat. Acest spital ar fi ajutat în tratarea pacienţilor de la Neamţ.

Sincere condoleanțe familiilor pacienților decedați în spitalul de la Neamț, în incendiul care a distrus Secția ATI. O tragedie enormă, dar care ar fi putut fi evitată, dacă spitalele nu ar mai fi folosite de Guvern în lupta politică.

Vreau să subliniez doar trei aspecte cu legătură directă cu tragedia de la Neamț:

• La spitalul de la Neamț, pe-ne-le-ul domnului Iohannis a numit manager un patron de pompe funebre.

• Spitalul de la Neamț putea fi ajutat în tratarea pacienților de Spitalul ROL 3 NATO de la Lețcani, care are 150 de paturi de ATI, dar Guvernul pe-ne-le nu a dorit să îl pună în funcțiune pentru că era făcut de aleșii PSD.

• Guvernul pe-ne-le nu folosește Spitalul ROL 3 NATO de la Lețcani, dar a risipit 3 milioane de euro pe un spital gonflabil, neconform, nerecepționat și nefuncțional, la Bacău.

În tot acest timp, alegerile sunt singura prioritate a pe-ne-le-ului lui Iohannis. Nu sănătatea, nu viața românilor! Știau că sunt probleme, știau că sunt și soluții, dar nu le-au acceptat pentru că veneau de la PSD. Această tragedie este rezultatul suprapunerii politizării și incompetenței Guvernului pe-ne-le!

error: Conţinut protejat !!