Carmen Holban, PSD: Candidez pentru un nou mandat

Carmen Holban, PSD: Candidez pentru un nou mandat

Deputatul PSD de Dâmboviţa Carmen Holban anunţă că va candida pentru un nou mandat. De asemenea ăşi prezintă activitatea parlamentară de până acum.

Dragi dâmbovițeni,

Voi candida pentru un nou mandat de deputat la alegerile din 6 decembrie 2020, pe listele Partidului Social Democrat Dâmbovița. 

În mandatul 2016-2020 am fost un parlamentar activ al judeţului Dâmbovița: 69 de luări de cuvânt în plen, 53 de declaraţii politice, 85 de propuneri legislative iniţiate, din care 36 promulgate legi, 72 de întrebări şi interpelări adresate miniştrilor Guvernului.

Activitatea mea parlamentară din acest mandat poate fi consultată aici:

http://cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=139&cam=2

Am fost parlamentarul care a dus în plenul Camerei Deputaţilor problemele dâmbovițenilor, toate demersurile, întrebările şi interpelările fiind rezultatul contactului direct cu oamenii din municipiul Târgoviște şi din toate localitățile judeţului. Am luat poziţie ori de câte ori a fost nevoie pentru a apăra dreptatea oamenilor, pentru a vă prezenta nemulţumirile şi grijile autorităţilor abilitate, pentru a protesta faţă de nepăsarea guvernamentală la adresa județului Dâmbovița, în limitele prerogativelor şi statutului funcţiei de deputat.

Am fost preocupată îndeosebi de rezolvarea problemelor copiilor, tinerilor şi vârstnicilor, ale persoanelor cu dizabilităţi şi a celor defavorizate. Am ajutat oamenii și autoritățile locale indiferent de culoarea lor politică!

În calitate de profesionist în domeniul farmaciei, am avut numeroase intervenţii, propuneri şi demersuri în cadrul dezbaterilor din Comisia pentru sănătate şi familie din Camera Deputaţilor. Cele mai importante acte normative dezbătute în Comisia pentru sănătate şi familie în acest mandat au fost trecerea Institutului Cantacuzino în subordinea Ministerului Apărării Naţionale, reacordarea indemnizaţiilor însoţitorilor pentru copiii diagnosticaţi cu sindromul Down şi alte dizabilităţi similare. Propunerile legislative analizate de Comisia pentru sănătate și familie s-au concretizat în acte normative benefice pentru starea de sănătate a populaţiei României, precum şi pentru problemele sociale ale familiei, mamei şi copilului, vârstnicilor şi persoanelor cu handicap.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele care îmi dau curajul şi încrederea să merg mai departe, să continui împreună cu oamenii cărora le pasă de viitorul nostru şi al copiilor noştri. Sunt convinsă că Dâmbovița trebuie să fie un judeţ în care tinerii să îşi dorească să rămână, iar investitorii autohtoni şi străini să găsească condiţiile necesare pentru derularea şi dezvoltarea afacerilor.

Sunt un om de cuvânt, în care puteţi avea încredere şi în viitor! Îmi doresc o relaţie strânsă şi prietenească, bazată pe respect, bun simţ şi colaborare cu oamenii!

Numai cunoscând adevăratele doleanţe ale locuitorilor, ale dumneavoastră, un deputat poate iniţia proiecte legislative, acţiuni şi strategii care să ducă la rezolvarea  problemelor!

Vă asigur că prioritatea mea veţi fi în continuare dumneavoastră şi preocupările dumneavoastră de zi cu zi!

Vă propun să colaborăm împreună pentru ca judeţul nostru să se dezvolte armonios şi să fie locul unde vreţi să vă creşteţi copiii, în pace, linişte şi siguranţă!

Pentru a vă putea reprezenta şi în viitorul mandat din Camera Deputaţilor cu cinste şi onoare, am nevoie de sprijinul vostru, al tuturor.

Vă mulţumesc pentru susţinere şi vă aştept să fiţi alături de mine şi în această campanie electorală, precum şi în momentul votului din 6 decembrie 2020!

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

error: Conţinut protejat !!