Carmen Holban, PSD: „Sănătate pentru Dâmboviţa”, o dezbatere necesară

Carmen Holban, PSD: „Sănătate pentru Dâmboviţa”, o dezbatere necesară

„Sănătate pentru Dâmbovița!” – dezbaterea organizată de CJ Dâmboviţa a fost una importantă, am preluat iniţiativele legislative cerute de medici şi am tras mai multe concluzii, a transmis deputatul PSD de Dâmboviţa Carmen Holban.

„O dezbatere mai mult decât importantă pentru sănătatea sistemului medical dâmbovițean și național! La invitația președintelui Consiliului Județean Dâmboviţa, Corneliu Ștefan, organizator al acestui eveniment, mi-am exprimat punctul de vedere în ceea ce privește îmbunătățirea actului medical dâmbovițean, precum și a condițiilor în care medicii din județul nostru își desfășoară activitatea.

Concluzia principală a acestei întâlniri este că, la nivel parlamentar, trebuie să existe o mai strânsă colaborare între deputații și senatorii de Dâmboviţa, astfel încât problemele și nevoile sistemului medical dâmbovițean să fie rezolvate cât mai rapid. Pot să vă spun că modificările legislative cerute de medici și solicitările acestora în ceea ce privește o mai bună finanțare a instituțiilor de sănătate din județul nostru se vor regăsi, cu siguranță, pe agenda tuturor parlamentarilor dâmbovițeni. Felicitări organizatorilor! Mulțumiri medicilor!”, a transmis Carmen Holban, membru la Comisiei pentru Sănătate şi familie din Camera Deputaţilor.

error: Conţinut protejat !!