”Carnaval la Veneţia”, spectacol de muzică clasică, la Târgovişte şi Pucioasa

carnaval

”Carnaval la Veneţia” este spectacolul susţinut de orchestra simfonică ”Muntenia” pe 26 februarie la Pucioasa, iar pe 27 februarie la Târgovişte, informează Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa.

Organizatorii spun că spectatorii care vor veni ”se vor lăsa purtați de farmecul muzicii în lumea măștilor elaborate, a bucuriei nedisimulate, a culorii si misterului”.

Carnaval la Veneția

Carnavalul de la Veneția vine în județul Dâmbovița. Veritabil vestitor al primaverii, Orchestra Simfonică ”Muntenia”, invită iubitorii muzicii de calitate la doua seri de excepție, la Pucioasa și la Târgoviște, pentru a se lăsa purtați de farmecul muzicii în lumea măștilor elaborate, a bucuriei nedisimulate, a culorii si misterului.

Sub bagheta maestrului Daniel Jinga vor evolua, în ”Carnaval la Veneția”, alaturi de Orchestra Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, Cătălin Oprițoiu solist-flaut și soprana Tatiana Caisîn.

Concertul de la Pucioasa se va desfășura duminica, pe 26 februarie, de  la ora 18.00, la Centrul Cultural European, iar la Târgoviște spectacolul va avea loc luni, 27 februarie de la ora 18.00, la Muzeul de Istorie.

 

error: Conţinut protejat !!