CARPATMONTANA SERV recrutează personal; află mai multe

CARPATMONTANA SERV recrutează personal; află mai multe

S.C. Carpatmontana Serv S.A. recrutează bucătar, ospătar, vânzător mărfuri alimentare. Persoanele interesate trebuie să deţină calificare în domeniu.

CV-urile se depun la sediul societăţii din str. Nicolae Iorga nr. 3,parter, Târgovişte sau se transmit pe fax la nr. 0245.220.011 ori pe adresa de email office@carpatmontana-serv.ro.

S.C. CARPATMONTANA SERV SA. a fost înfiinţată în anul 2010 ca societate de interes judeţean cu capital majoritar deţinut de judeţul Dâmboviţa prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Acţionarul minoritar este SC. Lucrări Drumuri şi Poduri Dâmboviţa SA.

Prin activităţile desfăşurate, societatea este un prestator de servicii în mai multe sectoare, precum: turism, transport. Prin serviciile din domeniul turismului, CARPATMONTANA SERV SA. se distinge pe segmentul său de piaţă ca un prestator serios, cu experienţă în domeniul turismului montan şi al taberelor pentru copii şi tineret. Societatea oferă aceste servicii de calitate în cadrul mai multor structuri de primire turistică cu funcţiuni de cazare şi/sau masă la: Hotel – Restaurant Gâlma***, Cabana Dichiu**, Pensiunea Piciorul Babelor***, Camping Zănoaga**, Tabăra Şcolară Căprioara*.

O altă componentă importantă a activităţii economice desfăşurate este cea din sectorul transporturilor. Societatea dispune de un număr semnificativ de autovehicule pe care le pune la dispoziţia clienţilor, în sistem rent-a-car.

Nu în ultimul rând, CARPATMONTANA SERV SA. mai activează şi în domeniul IT, al comerţului, precum şi al altor tipuri de servicii şi lucări, precum: curăţenie, reparaţii şi întreţinere.

Cei interesaţi să afle mai multe detalii despre serviciile oferite de Carpatmontana Serv S.A., precum şi cei ce doresc să afle ultimele noutăţi, pot consulta pagina web – www.carpatmontana-serv.ro, pagina de facebook – www.facebook.com/Carpatmontana-Bucegi sau ne pot contacta la telefon: 0245.220.011 ori pe mail: office@carpatmontana-serv.ro.

error: Conţinut protejat !!