CATD: Avarie la reţeaua de apă din Moreni, sunt afectate mai multe străzi

CATD: Avarie la reţeaua de apă din Moreni, sunt afectate mai multe străzi

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa (CATD) anunţă că intervine la remedierea unei avarii în Moreni, unde sunt afectate mai multe străzi.

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița – Secția Moreni, intervine, în acest moment, pentru remedierea unei avarii la rețeaua de apă a municipiului Moreni. Sunt afectate străzile: Schela Mare, Alexandru Ioan Cuza, Muzeului, Flacăra, Toamnei, Porumbeilor, Bucegi, Teilor, Unirii, Nicolae Iorga, Prahovei, Zorilor și Tudor Vladimirescu. Echipele CATD au reușit să izoleze spărtura și se golește tronsonul afectat pentru a se putea remedia avaria.

Se va lucra toată noaptea și se va intra în regim normal de funcționare mâine, în jurul orei 09:00, odată cu umplerea rețelei.

Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale. Înainte de reluarea distribuției vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate, pentru asigurarea gradului de potabilitate.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire.

Preventiv, până la primirea buletinului cu analize microbiologice (72 de ore), va recomandăm să fierbeți apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa

error: Conţinut protejat !!