CATD: Furnizarea apei se întrerupe în nordul Târgoviştei, Aninoasa, Doiceşti, Teiş (15mai 2024, noaptea)

CATD: Furnizarea apei se întrerupe în nordul Târgoviştei, Aninoasa, Doiceşti, Teiş (15mai 2024, noaptea)

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa (CATD) anunţă că din cauza lucrărilor de reabilitare a rezervoarelor și sistemului de apă potabilă Priseaca din cadrul POIM, ce se vor efectua în data de 15.05.2024 între orele 00:30 – 05:00, se opește alimentarea cu apă potabilă în partea de nord a Municipiului Târgoviște (cartier Priseaca, str. Laminorului, str. Cooperației, parțial: Micro 2, Micro 3, Micro 4, Micro 5, Micro 6), și în comunele Aninoasa, Doicești și sat Teiș din Comuna Șotanga și apa se va furniza cu presiune redusa în restul sistemului zonal Târgoviște.

„Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât dupa limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute”, precizează CATD.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apa Tărgoviște Dâmbovița, la adresa : catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

error: Conţinut protejat !!