CATD: Oprirea furnizării apei pe timpul nopţii se prelungeşte în Valea Lungă până pe 7 august 2022

CATD: Oprirea furnizării apei pe timpul nopţii se prelungeşte în Valea Lungă până pe 7 august 2022

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa (CATD) anunță că oprirea furnizării apei pe timpul nopţii se prelungeşte în Valea Lungă până pe 7 august 2022.       

„Având în vedere condițiile meteorologice din ultima perioadă precum și prognoza pentru luna iulie care ne anunță o perioadă caniculară și săracă în precipitații, vă informăm că se prelungește perioada întreruperii furnizării apei pe timpul nopții, începând cu data de 25.07.2022 până în data de 07.08.2022, între orele 22:00 – 5:00, în comuna Valea Lungă – satele Valea Lungă Cricov, Moșia Mică, Gorgota, Stubeie-Tisa, Ogrea și Valea Mare pentru refacerea rezervei de apă. Facem apel ca, în perioadele secetoase din an, populația să nu folosească apa potabilă pentru irigații ci doar în scop menajer. De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute”, precizează CATD.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

error: Conţinut protejat !!