CATD: Singura localitate cu program de furnizare a apei în judeţ este Cândeşti Deal

CATD: Singura localitate cu program de furnizare a apei în judeţ este Cândeşti Deal

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa (CATD) anunță că în judeţ este o singură localitate unde apa este furnizată cu program, respectiv Cândeşti Deal.

„In contextul reducerii constante a debitelor de apă ale sursei cauzată de secetă, fenomen ce nu poate fi prevenit şi nici stopat, CATD a luat măsuri pentru utilizarea la maximum a capacităţilor de captare, transport şi distribuţie a apei potabile în anumite zone din aria de operare. Astfel, vă informăm că în prezent Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița SA nu furnizeaza apă în sistem discontinuu, singura localitate în care apa este furnizata după un program propus fiind satul Cândești Deal, unde din cauza creșterii consumului de apă peste capacitatea instalata a sistemului, începând cu data de 08.05.2020 apa este furnizată zilnic, în intervalele orare 06.00 – 08.00 și 18.00 – 20.00”, se arată într-un comunicat al CATD.

Compania de Apă anunţă că în anul 2022, CATD a executat din fonduri proprii patru foraje de exploatare pentru alimentare cu apă, în localitățile Lucieni, Dragodana, Produlești și Valea Lungă.

error: Conţinut protejat !!