Cezar Preda, deputat PNL: 80 miliarde de de euro pentru România, de la UE

Cezar Preda, deputat PNL: 80 miliarde de de euro pentru România, de la UE

Deputatul PNL de Dâmboviţa, Cezar Preda, spune că România va primi 80 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană, bani pentru relansarea economiei.

„Premierul Ludovic Orban a declarat că România va primi, în următorii ani, sume de bani de care nu a beneficiat niciodată, aproape 80 de miliarde de euro”, spune Cezar Preda.

„Viitorul sună bine pentru România şi pentru Europa. După zile de negocieri febrile a ieşit fumul alb şi Consiliul European a luat deciziile mult aşteptate de cetăţenii ţărilor din UE. Mulţumită eforturilor deosebite duse de domnul preşedinte Iohannis, România va beneficia în următorii ani de sume de care nu a beneficiat niciodată, aproape 80 de miliarde de euro. Odată decizia luată, noi va trebui să accelerăm toate procedurile pentru pregătirea Acordului de parteneriat privitor la bugetul UE 2021-2027”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Şi Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că România va beneficia de aproape 80 de miliarde de euro pentru proiecte europene, indicând construcţia de spitale, şcoli, modernizarea marilor sisteme publice, precum şi reconstrucţia economică

error: Conţinut protejat !!