Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa: Un nou transport de echipamente va fi adus în ţară

Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa: Un nou transport de echipamente va fi adus în ţară

Deputatul PNL de Dâmboviţa Cezar Preda anunţă pe pagina sa de facebook că în perioada 13-17 aprilie va veni în ţară un nou transport cu materiale de protecţie COVID-19.

Un nou transport de 45 tone de echipamente, constând în 100.000 de combinezoane de protecție, va fi adus în țară, în perioada 13-17 aprilie, cu aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române, ce vor executa zboruri zilnice pe ruta București-Frankfurt și retur.

Echipamentele au fost achiziționate din Coreea de Sud de statul român, prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, iar zborurile au fost solicitate de către Departamentul pentru Situații de Urgență din Ministerul Afacerilor Interne.

Distribuirea echipamentelor va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea IGSU, iar cu sprijinul inspectoratelor județene pentru situații de urgență, echipamentele vor fi alocate, în funcție de nevoi, personalului medical din țară și echipajelor operative care acționează în teren.

error: Conţinut protejat !!