Cinci societăţi de deszăpezire amendate de Poliţia Dâmboviţa

Cinci societăţi de deszăpezire amendate de Poliţia Dâmboviţa

Cinci societăţi de deszăpezire care nu au acţionat corespunzător pe drumurile din judeţul Dâmboviţa în ultimele zile când au fost ninsori abundente au fost amendate de Poliţie.

”Poliţiştii rutieri au procedat la sancţionarea contravenţională a cinci societăţi responsabile cu activitatea de deszăpezire pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis marţi.

Amenzile au fost în cuantum total de aproape 9.000 de lei, fiecare societate fiind amendată cu aproape 1.800 de lei.

Zonele în care drumurile nu au fost deszăpezite de societăţile amendate sunt Moreni şi Găeşti, cu localităţile învecinate.

În judeţul Dâmboviţa în ultimele zile au fost avertizări de tip Cod Galben şi Cod Portocaliu de ninsoare şi viscol.

DN 71 a fost închis circulaţiei, sâmbătă, pentru câteva ore. Tot pe DN 71 a existat restricţie de tonaj, pe o porţiune spre Sinaia.

Pe DN 7 şi DN 71 au avut loc şi două incidente, două TIR-uri au derapat şi drumul a fost blocat pentru scurt timp, până la tractarea TIR-urilor de pe partea carosabilă.

Duminică au fost patru drumuri judeţene închise şi alte două blocate, iar marţi dimineaţa Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa anunţa că nu mai sunt drumuri judeţene blocate sau închise. Probleme mai erau pe unele drumuri comunale.

error: Conţinut protejat !!