Ciolacu: Avem crize suprapuse, PSD e singurul partid din România capabil să le gestioneze

Ciolacu: Avem crize suprapuse, PSD e singurul partid din România capabil să le gestioneze

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, la Târgovişte, că PSD e singurul partid din România capabil să gestioneze crizele suprapuse existente la acest moment.

„Avem crize suprapuse. Niciodată nu s-a întâmplat acest lucru. Dacă deschizi televizorul, toată lumea vorbeşte de aceste crize. Eu vă spun, în schimb, că PSD va trece România cu bine de aceste crize. Eu vă spun că PSD e singurul partid din România capabil să gestioneze aceste crize suprapuse. Să nu credeţi, în schimb, că atunci când vom trece de aceste crize, toată lumea ne va aplauda sau întâmpina cu flori. Nu. În schimb, toată lumea şi toţi românii ne vor respecta şi cred că acest lucru e cel mai important”, a precizat Ciolacu.

Acesta a ţinut să sublinieze că PSD e singurul partid „care ţine cu adevărat cu România şi românii”.

„Noi suntem suntem singurul partid care ţine cu adevărat cu România şi românii. Cred că asta este marea diferenţă între noi şi restul. Noi suntem partidul care apărăm creştinismul în România, noi suntem partidul, cum spunea doamna Firea, care apărăm tinerii şi familia (…). Mă bucur că am reuşit să îi convingem pe români ca să ne mai acorde şansa de a fi din nou cel mai mare partid din România”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Liderul social democrat s-a referit şi la criza pandemică, a spus că exista şi o criză energetică şi una economică, iar PSD a trebuit să se implice în guvernarea ţării.

„A trebuit ca noi, PSD, echipa care este astăzi în faţa dumneavoastră, să ne implicăm şi să aducem claritatea şi responsabilitatea actului de guvernare. Nu aveam cum să stăm deoparte într-un moment atât de dificil prin care trecea România. După o criză pandemică gestionată ruşinos şi uităm câteodată câte vieţi au fost pierdute din neglijenţă, indolenţă, neputinţă şi neştiinţă, ne aflam în pragul unei crize majore. Aveam o criză energetică şi o criză economică, un război care se prefigura la frontiera României. Eu sunt mândru că împreună cu colegii mei am luat decizia de a ne implica în actul de guvernare şi cred că toţi colegii care ne reprezintă în Guvernul României nu ne-au făcut de râs. Să nu credeţi că nu vor fi atacaţi colegii noştri, nu se vor spune minciuni despre ei, pentru diferenţa de performanţă administrativă şi guvernamentală este imensă între noi şi restul”, a spus Ciolacu. Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a fost prezent, joi, la conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa, ce a avut loc la Sala Sporturilor din Târgovişte. Cei peste 3.000 de delegaţi la conferinţă l-au reales preşedinte al PSD Dâmboviţa pe Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!