Ciolacu, la Târgovişte, întrebat despre o posibilă plecare a lui Iohannis la NATO şi anticipate: Mă depăşeşte

Ciolacu, la Târgovişte, întrebat despre o posibilă plecare a lui Iohannis la NATO şi anticipate: Mă depăşeşte

Liderul PSD Marcel Ciolacu a spus că este mândru de orice român care ajunge în funcţii înalte în structuri europene şi euroatlantice, iar întrebat ce informaţii are despre o eventuală plecare a preşedintelui Iohannis la NATO şi declanşarea alegerilor anticipate anul viitor, a răspuns „mă depăşeşte”.

„Mă depăşeşte. Ce vă pot spune cu exactitate, aş fi mândru, indiferent de ce nume poartă vreun om politic, ca România să poată fi reprezentată la nivel de secretar general NATO, cum sunt mândru şi de domnul Mircea Geoană, ca secretar general adjunct. Cum sunt mândru de orice român, indiferent de culoarea politică (…) să ajungă într-un post important în structurile europene, euroatlantice”, a afirmat Ciolacu.

Legat de alegeri anticipate la anul, preşedintele PSD a spus că ar fi posibile doar dacă nu va funcţiona Coaliţia, ceea ce el nu crede.

„Dacă această coaliţie nu funcţionează, ceea ce eu nu cred, părerea mea e că nu există altă soluţie decât anticipatele”, a precizat Ciolacu.

Declaraţiile au fost făcute de preşedintele PSD la Târgovişte, unde a participat la conferinţa de alegeri a organizaţiei de tineret a PSD Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!