Circa 10.000 de persoane la mitingul PSD de la Târgovişte, de susţinere a Guvernului Grindeanu

miting-psd

Aproximativ 10.000 de persoane au participat, sâmbătă, la Târgovişte, la mitingul organizat de PSD Dâmboviţa pentru susţinerea Guvernului Grindeanu.

”Unii au fost sceptici, au spus că vom fi 10.000, suntem mai mulţi, pentru că românii sunt mulţi care susţin PSD! Sunt mândru că vă am alături, sunt mândru că sunt membru PSD. Am venit astăzi să spunem tuturor românilor că şi noi contăm. Am venit astăzi să spunem tuturor că democraţia nu se negociază. Am venit să spunem tuturor că dreptul nostru trebuie respectat, că poporul a decis pe 11 decembrie. Am venit să spunem tuturor că poporul este suveran!”, a spus preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, în discursul său.

miting-psd-4

La miting au fost prezenţi membri şi simpatizanţi ai PSD din judeţ, primari social democraţi din Dâmboviţa şi Argeş, parlamentari PSD, reprezentanţi ai ALDE din Dâmboviţa.

”Vreţi o Românie normală? Vreţi ca abuzul să nu se mai întoarcă în România? Vreţi o Românie mândră şi demnă? Ştiam că vreţi asta! Şi ştiu că putem să facem asta. Şi o vom face! Iar una dintre soluţii este că noi, PSD, suntem cu ţara şi cu românii!”, a spus Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene şi deputat PSD de Dâmboviţa.

Mitingul PSD a început la ora 10.00, în faţa Primăriei Târgovişte, a durat circa o oră, iar apoi participanţii au mărşăluit pe străzile din centrul municipiului.

Înainte de discursurile oficialilor s-au auzit în difuzoare cântece patriotice. Participanţii la miting au avut steaguri şi pancarte. ”Guvernul se alege prin vot”, ”Suntem oameni de cuvânt, continuăm alături de PSD”, ”Votul meu contează”, ”Ghinion, am ieşit şi noi!”, ”Şi eu #rezist, frate”, ”#OmNuBinom”, ”Iohannis, fii preşedintele tuturor românilor”, ”Nu vreau preşedintele meu, vreau preşedintele nostru”, ”Mai doarme ăla de la USR?”.

miting-psd-5

Aproape de finalul mitingului a început să plouă uşor la Târgovişte.

”Reiterăm ideea că mitingul pe care îl organizăm este o formă de a demonstra susținerea pe care o acordăm Guvernului României condus de Sorin Grindeanu, conducerii centrale a Partidului Social Democrat și constituie, în același timp, o modalitate prin care ne solidarizăm tuturor celor care susțin principiile și valorile statului de drept, drepturilor și libertăților fundamentale ale omului”, se arată într-un comunicat al PSD Dâmboviţa.

Organizatorii mitingului de sâmbătă de la Târgovişte au subliniat că manifestarea a avut toate aprobările necesare.

miting-psd-2

miting-psd-3

error: Conţinut protejat !!