Circa 250 de poliţişti în stradă, în Dâmboviţa, în perioada sărbătorilor pascale

Circa 250 de poliţişti în stradă, în Dâmboviţa, în perioada sărbătorilor pascale

Aproape 250 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa se vor afla în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative, cu prilejul Sărbătorilor de Paști.

”Efectivele poliţiei dâmboviţene vor fi pregătite să intervină rapid atunci când vor fi sesizate cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Dispozitivele mixte de ordine şi siguranţă publică vor fi instituite şi în proximitatea lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Dâmboviţa.

Zilnic, se vor organiza 100 de patrule de siguranţă publică, din care 88 auto.

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces către aceste zone, precum şi în zona lăcaşelor de cult religios, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, 10 aparate radar.

Poliţiştii de la transporturi vor asigura patrularea în trenurile de călători, staţiile şi triajele de cale ferată.

În caz de nevoie, apelaţi cu încredere 112 – Apelul Unic de Urgenţă!

error: Conţinut protejat !!