CJ Dâmboviţa, premiat de un site care apare printre colaboratorii plătiţi de consiliu

CJ Dâmboviţa, premiat de un site care apare printre colaboratorii plătiţi de consiliu

Consiliul Județean Dâmbovița a remis, vineri, presei un comunicat prin care anunţă că a fost premiat de un site pentru reabilitarea Peşterii Ialomiţei, proiect european derulat de instituţie.

Site-ul este administratie.ro, acesta nefiind  un site al Guvernului României sau al vreunei instutii a statului român.

”Portalul national de Administratie Publica (administratie.ro, n.r.) este un produs al SC ‘Oameni si Companii’ SRL”, se arată pe administratie.ro.

Pe site-ul Consiliului Judeţean Dâmboviţa se arată că în luna septembrie instituţia a plătit 992 de lei către Oameni şi Companii SRL. Cel mai probabil CJD nu şi-a cumpărat premiul de la site, ci a fost o taxă de participare.

Consiliul Județean Dâmbovița a fost premiat joi, 22 octombrie 2015, în cadrul celei de-a XI-a ediții a Galei Premiilor de Excelență în Administrație, la categoria turism pentru proiectul ”Reabilitarea și modernizarea infrastructurii tehnice pentru creșterea potențialului turistic al Peșterii Ialomiței din Masivul Bucegi, județul Dâmbovița”.

Evenimentul, organizat de Portalul Național de Administrație Publică www.administrație.ro și editorul general al portalului ”Oameni și Companii”, a avut loc în Poiana Brașov și a reunit peste o sută de lideri ai instituțiilor publice românești – prefecți, președinți și vicepreședinți de consilii județene, administratori publici, reprezentanți ai administrației publice și ai asociațiilor profesionale.

Programul Management Modern în Administrație a fost lansat în anul 2006, fiind primul program național de promovare a proiectelor și inițiativelor lăudabile din domeniul administrației publice, de educare și informare a noului tip de manager în administrația publică din România.

Gala Premiilor de Excelență în Administrație evidențiază cele mai bune rezultate din administrația publică locală din România, ilustrând eforturile care se fac pentru dezvoltarea acestui sistem, inițiativele pozitive ale specialiștilor, precum și proiectele importante pe care reprezentanții administrației locale și centrale le-au susținut.

Alături de secțiunea turism, în cadrul căreia Consiliul Județean Dâmbovița a fost premiat, au mai fost acordate distincții pentru cele mai performante proiecte, în domeniile: servicii publice, servicii sociale, infrastructură, educație și sănătate.

În cadrul acestei festivități, a fost premiat și Consiliul Județean Teleorman pentru proiectul ”Achiziție echipamente specifice pentru îmbunătățirea capacității și calității sistemului de intervenție în situații de urgență și pentru acordarea asistenței medicale de urgență și a primului ajutor calificat în Regiunea Sud-Muntenia, etapa a II-a”, proiect în care și Consiliul Județean Dâmbovița este asociat.

Biroul de Presă al Consiliului Județean Dâmbovița

UPDATE CJ Dâmboviţa a ţinut să precizeze că nu a cumpărat premiul, ci a fost taxă de participare.

error: Conţinut protejat !!