CJ Dâmboviţa: Întâlnire cu constructorii care activează pe șantierele din județ

CJ Dâmboviţa: Întâlnire cu constructorii care activează pe șantierele din județ

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Corneliu Ștefan, a avut pe 1 iulie 2021 o întâlnire cu reprezentanţii constructorilor care desfăşoară activităţi în domeniul modernizării şi reparaţiilor infrastructurii rutiere din județ, în cadrul asocierilor cu unitățile administrativ-teritoriale, unde CJD este parte contractantă.

Într-un comunicat al CJ Dâmboviţa se arată că la acestă întâlnire au participat și reprezentanții autorităților publice locale în calitate de beneficiari direcți ai lucrărilor de modernizare a infrastructurii rutiere de interes local.

„Scopul întâlnirii l-a constituit analiza stadiilor fizice și valorice a obiectivelor de investiții derulate în asociere, iar necesitatea acestei reuniuni a reieșit din dorința ca toți constructorii să respecte obligațiile contractuale și legislația în vigoare, să monitorizeze atent investițiile – pentru realizarea unor obiective corespunzătoare din punct de vedere calitativ, să semnaleze cu operativitate apariția unor eventuale neconformități, să asigure verificarea activităților executate și, respectiv, corelarea corespunzătoare a acestora cu situațiile de lucrări.

Pe lângă analiza stadiilor fizice și valorice ale tuturor lucrărilor în curs, au fost stabilite unele măsuri în vederea inițierii lucrărilor și serviciilor la noile obiective de investiții și, totodată, reluării activităților în cazul obiectivelor care au fost suspendate”, se precizează în comunicatul CJ Dâmboviţa.

„Vă rog să tratați cu maximă seriozitate lucrările pe care le aveți. Eu nu voi tolera ca aceste investiții să nu fie derulate în mod corespunzător. Dacă întâmpinați blocaje, vă rog să îmi comunicați pentru a identifica cele mai bune soluții, pentru rezolvarea situațiilor apărute. Aveți termene, vă rog să vă făceți treaba la timp. Fac apel la primari să nu mai prelungească niciun contract. CJD își rezervă dreptul ca pentru firmele executante care nu respectă clauzele contractuale, să emită certificate de recomandare cu privire la modul în care vă îndepliniți atribuțiile. Instituția noastră și-a onorat în totalitate obligațiile financiare în privința decontărilor, toate facturile emise în baza producției executate fiind onorate cu celeritate. Apucați-vă de treabă, avem bani alocați, iar vremea permite să se lucreze”, le-a transmis, la întâlnire, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

CJ Dâmboviţa anunţă că de săptămâna viitoare, președintele CJD, Corneliu Ștefan, va efectua vizite și verificări în teren pentru a se asigura că promisiunile făcute de constructori în cadrul întâlnirii de astăzi se vor materializa în teren.

error: Conţinut protejat !!