Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa: Avarie la Târgovişte, pe str. 9 Mai

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa: Avarie la Târgovişte, pe str. 9 Mai

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa (CATD) anunţă, într-un comunicat de presă, că au fost mai multe probleme cu furnizarea apei din cauza unei avarii în Târgovişte, pe str. 9 Mai.

COMUNICAT DE PRESĂ

Ieri, 16.05.2020, începând cu orele 23.00, din cauza unei avarii majore la conducta de distributie apă potabilă în Târgovişte pe str. 9 Mai, a fost intreruptă furnizarea apei potabile în municipiul Târgovişte şi comunele Aninoasa, Doiceşti, Şotanga, Gura Ocniţei.

Avaria a fost remediată în aceasta dimineaţă, 17.05.2020, în jurul orei 05.00 şi estimăm că în decurs de o oră, se va relua alimentarea cu apă potabilă la parametrii normali în toate zonele afectate de această problemă.

Înainte de reluarea alimentării vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIŞTE DÂMBOVIŢA

error: Conţinut protejat !!