Componentele echipei de volei CSM Târgovişte au donat pentru salvarea lui Cezar

Componentele echipei de volei CSM Târgovişte au donat pentru salvarea lui Cezar

Componentele echipei de volei CSM Târgovişte s-au alăturat campaniei umanitare de salvare a lui Cezar, un copil de două luni care s-a născut cu malformaţii la plămâni şi inimă.

”Faptele bune se fac şi pe terenul de volei şi în afara lui. Ieri (joi, n.r.), fetele de la CSM Târgovişte au donat pentru salvarea lui Cezar. Vă mulţumim!”, scrie Gabriel Boriga pe pagina sa de facebook.

Asociaţia ”Împreună pentru Târgovişte” şi Gabriel Boriga au demarat, joi, campania umanitară ‘Viaţă pentru Cezar’.

Campania îşi propune să strângă bani pentru transportul şi cheltuielile de recuperare necesare pentru operaţia ce va avea loc în Londra.

Cei care pot ajuta sunt rugaţi să doneze câte 10 lei, la sediul Asociaţiei ”Împreună pentru Târgovişte” din centrul vechi Târgovişte (vizavi de restaurantul Casa Vecchia) sau în conturile

  • Cont Bancpost în lei, nume: Nica Afil Liviu (bunicul copilului)

RO55BPOS16010624963RON01

  • Cont Transilvania în euro, nume: Nica Tiberiu Gabriel (tatăl copilului)

RO56BTRLEURCRT0264411601

Cezar Mihai Nica are două luni, s-a născut pe 8 septembrie, la Târgovişte. A avut mai multe probleme de sănătate, a făcut o primă operaţie la Bucureşti, iar acolo medicii, la investigaţii, au descoperit şi malformaţiile de la inimă şi plămâni. Bunicul copilului spune că medicii români nu şi-au asumat responsabilitatea efectuării operaţiei, fiind una extrem de dificilă, iar părinţii au căutat soluţii în străinătate. O clinică din Londra a fost de acord cu efectuarea operaţiei, iar statul român va deconta, în baza formularului E112, costurile intervenţiei medicale. În cadrul campaniei se strâng bani pentru transport şi recuperarea postoperatorie. Bunicul copilului a menţionat că, dacă vor rămâne bani din această campanie, îi va returna pentru a fi folosiţi la ajutarea altui copil.

volei-donatii

error: Conţinut protejat !!