Conducerea PDL Dâmboviţa cere excluderea deputatului Florin Popescu din partid

Conducerea PDL Dâmboviţa cere excluderea deputatului Florin Popescu din partid

PDL Dâmboviţa a decis, vineri, în Biroul Permanent Judeţean, excluderea deputatului PDL de Târgovişte, Florin Popescu, din partid, propunere care va fi înaintată, luni, conducerii centrale, se arată într-un comunicat al PDL Dâmboviţa.

”Dl deputat Florin Popescu şi-a stabilit ca ţintă Partidul Democrat Liberal (cel care i-a asigurat un mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, în perioada 2008 – 2012 şi un mandat de deputat din 2012 încoace) şi încearcă să destabilizeze această organizaţie, pe care – din fericire – nu o mai poate controla. Îi recomandăm – în măsura în care aşa simte şi gândeşte – să-şi conserve energia pentru luptele cu stânga socialistă, adversarul tradiţional al Partidului Democrat Liberal”, se mai arată în comunicatul PDL Dâmboviţa.

Conducerea organizaţiei judeţene de partid susţine că se delimitează de acţiunile violente, precum cele care au avut loc, joi seara, la alegerile PDL Târgovişte.

”Nu vom putea aproba niciodată, indiferent despre cine este vorba, ieşiri isterice, manifestări violente şi revolte de stradă. Considerăm că orice confruntare, indiferent cât de tensionată ar fi ea, trebuie să se ducă pe tărâmul ideilor şi al proiectelor, cu respect şi decenţă. Expunerea într-o situaţie penibilă a distinsului deputat de Târgovişte nu poate decât să-i aducă grave şi ireparabile prejudicii de imagine şi ne exprimăm regretul sincer că o carieră politică ce putea fi încununată de succes sfârşeşte atât de lamentabil”, se arată în comunicatul PDL Dâmboviţa.

Fostul prefect de Dâmboviţa Iancu Caracota a fost ales, joi seara, preşedinte al PDL Târgovişte. Conferinţa de alegeri a fost una cu incidente. Poliţiştii şi jandarmii au intervenit, au fost întocmite două dosare penale pentru lovire şi au fost aplicate mai multe sancţiuni, după ce la conferinţa de alegeri a PDL Târgovişte a avut loc un scandal între membri de partid.

La intrarea în sediul Teatrului Municipal Târgovişte, unde au avut loc alegerile în organizaţia municipală a PDL, membri de partid s-au îmbrâncit, s-au lovit şi au strigat unii la alţii, după ce mai mulţi democrat liberali şi-au exprimat nemulţumirea că nu au fost desemnaţi şi ei delegaţi ca să poată vota. Printre cei care au protestat în faţa Teatrului Municipal Târgovişte s-a aflat şi deputatul Florin Popescu.

În organizaţia PDL Dâmboviţa sunt nemulţumiri din momentul în care Florin Popescu a fost schimbat de la şefia organizaţiei de către conducerea centrală, în această vară. De atunci în organizaţie sunt două tabere, una care îl susţine pe Popescu şi alta care este alături de actuala conducere a filialei.

stiridb.ro vă prezintă integral comunicatul remis de PDL Dâmbovița

[spoiler title=”COMUNICAT DE PRESĂ” style=”fancy” icon=”plus-circle”]Partidul Democrat Liberal – Organizaţia Dâmboviţa se delimitează categoric de afirmaţiile calomnioase, jignitoare şi neadevărate pe care un deputat în Parlamentul României, dl Florin Popescu, le promovează intens, de câteva ore încoace, la adresa modului în care au fost organizate alegerile pentru CCL Târgovişte.

Mass media şi opinia publică au primit deja, în mod transparent, toate informaţiile despre organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment şi orice completare ar fi de prisos.

Dl deputat, care şi-a făcut un prost obicei din a folosi partidul în interesul personal şi al unei găşti restrânse, ducându-l la pierderea a 30 de procente în 4 ani, încearcă să deturneze atenţia opiniei publice de la comportamentul domniei sale din seara de 21 noiembrie, când o ţară întreagă l-a văzut lipsit de control, manipulând şi instigând la ură şi la revoltă un grup format din salariaţi ai Primăriei Municipiului Târgovişte, din membri ai organizaţiei Partidului Mişcarea Populară Târgovişte, majorete, dar şi apropiaţi ai lumii interlope târgoviştene, împotriva colegilor săi.

Dl deputat Florin Popescu şi-a stabilit ca ţintă Partidul Democrat Liberal (cel care i-a asigurat un mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, în perioada 2008 – 2012 şi un mandat de deputat din 2012 încoace) şi încearcă să destabilizeze această organizaţie, pe care – din fericire – nu o mai poate controla. Îi recomandăm – în măsura în care aşa simte şi gândeşte – să-şi conserve energia pentru luptele cu stânga socialistă, adversarul tradiţional al Partidului Democrat Liberal.

Nu vom putea aproba niciodată, indiferent despre cine este vorba, ieşiri isterice, manifestări violente şi revolte de stradă. Considerăm că orice confruntare, indiferent cât de tensionată ar fi ea, trebuie să se ducă pe tărâmul ideilor şi al proiectelor, cu respect şi decenţă. Expunerea într-o situaţie penibilă a distinsului deputat de Târgovişte nu poate decât să-i aducă grave şi ireparabile prejudicii de imagine şi ne exprimăm regretul sincer că o carieră politică ce putea fi încununată de succes sfârşeşte atât de lamentabil.

Biroul Permanent Judeţean al PDL Dâmboviţa, întrunit în şedinţă extraordinară astăzi, 22 noiembrie 2013, a luat decizia excluderii din partid a dlui Florin Popescu, propunere pe care o va înainta luni, 25 noiembrie, Biroului Permanent Naţional.

Preşedinte PDL Iulian VLADU[/spoiler]

error: Conţinut protejat !!