Copii din Republica Moldova, în tabără la Căprioara

Copii din Republica Moldova, în tabără la Căprioara

25 de copii din Raionul Ştefan Vodă, Republica Moldova, vor veni, în această vară, în tabără în judeţul Dâmboviţa, iar copii instituţionalizaţi din Dâmboviţa se vor duce în Republica Moldova.

Este una dintre acţiunile întreprinse de reprezentanţii administraţiilor din cele două consilii, cel din Dâmboviţa şi cel din Raionul Ştefan Vodă, în baza protocolului de înfrăţire pe care îl au.

”În perioada 27 iulie – 6 august vom avea, la Tabăra Căprioara, 25 de copii din Republica Moldova, pe protocolul nostru de înfrăţire cu Raionul Ştefan Vodă. Este un lucru important continuarea colaborării. Vor merge şi din judeţul Dâmboviţa, în luna august, într-o tabără la Ştefan Vodă tot 25 de copii de la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta a mai spus că va avea o întâlnire cu preşedintele Raionului Ştefan Vodă, care vine în judeţul Dâmboviţa împreună cu copiii din tabără şi îi va propune să organizeze o şedinţă comună a consiliului judeţean cu a celui raional Ştefan Vodă din Republica Moldova.

error: Conţinut protejat !!