Corlăţean, atac dur la adresa fostului preşedinte PSD Dâmboviţa Rovana Plumb

Corlăţean, atac dur la adresa fostului preşedinte PSD Dâmboviţa Rovana Plumb

Senatorul Titus Corlăţean a avut, duminică, la conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa, un atac dur la adresa europarlamentarului Rovana Plumb.

„Nu recurg la atacuri la persoană, dar sunt lucruri care în momente importante trebuie spuse. Suntem obligaţi să luăm deciziile politice care să ne permită din nou să câştigăm alegerile. La noi, la Dâmboviţa ştim ce s-a întâmplat, eu am vorbit la Comitetul Executiv Judeţean, managementul politic, administrativ şi organizatoric slab la nivelul conducerii de vârf a fost o realitate. Faptul că au fost greşeli impardonabile, intrare în campania electorală pentru parlamentul european şi campania începuse, şi noi nu aveam o echipă de campanie, dar aveam şef de campanie, aveam un director de campanie care a fost numit pe criterii care nu avea legătură cu politica. Au fost decizii greşite şi a fost neimplicare. Nu poţi să vii din când în când, din când în când să mai treci să mai spui bună ziua şi nu pui osul la muncă„, a precizat Corlăţean.

Şeful campaniei electorale în Dâmboviţa la alegerile europarlamentare a fost Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb.

„Un partid politic nu se conduce venind din când în când. Un partid politic înseamnă angajament, înseamnă respect pentru cei care sunt fundamentul acestui partid, primarii, viceprimarii, consilierii, înseamnă să fii solidar cu colegii şi la bine şi la greu, nu doar în campanie electorală (..). Să nu mai repetăm şi să nu mai acceptăm astfel de greşeli, să nu mai acceptăm interferenţe de natură familială în politică. Eu nu exclud ca membrii de familie să aibă o carieră politică, să aibă o ascensiune. Am spus însă: lăsaţi-i pe cei tineri să-şi câştige tresele, gradele, în bătălie, în luptă, în mod firesc să crească natural/ aşa ceva nu trebuie să se mai întâmple. Au fost momente care au generat tensiuni şi fracturi în organizaţie şi trebuie să spunem acest lucru”, a adăugat senatorul Titus Corlăţean.

În discursul său de la conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa, Corlăţean a mai spus că partidul trebuie să renunţe la peremisme şi să promoveze oameni care să fie buni comunicatori.

„Să renunţăm la peremisme, să renunţăm la stilul mitralieră, la lucruri care nu ne atrag electoratul”, a afirmat  Corlăţean.

Acesta a vorbit şi despre metode securiste, amintind despre modul în care fostul lider al PSD Dâmboviţa Adrian Ţuţuianu a fost înregistrat în cadrul unor întâlniri de partid.

„Este nedemn şi este o metodă securistă ca atunci când stăm de vorbă între noi şi spunem lucruri cineva să înregistreze un coleg şi să folosească înregistrarea (…). Nu este permis să generezi un rău organizaţiei, fracturi, dezbinări, tensiuni, făcând aşa ceva. Gata cu securismele„, a afirmat Corlăţean.

Titus Corlăţean a fost ales preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa. Preşedinte a fost ales deputatul Corneliu Ştefan, care a avut-o contracandidată pe Rovana Plumb.

error: Conţinut protejat !!