Corneliu Ştefan, deputat PSD: Cabinetul Orban a fost spulberat la votul moţiunii

Corneliu Ştefan, deputat PSD: Cabinetul Orban a fost spulberat la votul moţiunii

Preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan, a declarat, miercuri, că în urma moţiunii „cabinetul Orban a fost spulberat”, după trei luni de guvernare liberală „plină de abuzuri”.

„După trei luni de guvernare liberală, absurdă, ilogică, plină de abuzuri, de încălcări flagrante ale Constituţiei şi statului de drept, ale oricăror norme ale bunului simţ politic, Cabinetul Ludovic Orban a fost spulberat la votul moţiunii de cenzură iniţiată de Partidul Social Democrat şi UDMR.S-a ajuns aici fiindcă nepriceperea şi diletantismul reprezentanţilor PNL în a gestiona treburile ţării au fost evidente. În funcţiile publice au fost întronaţi, la foc automat, oameni nepregăţitiţi, aduşi pe criterii clientelare, nu pentru profesionalism”, susţine Corneliu Ştefan.

Parlamentarul social democrat spune că ţara a fost condusă prin ordonanţe de urgenţă şi prin răspunderi guvernamentale, ocolindu-se Parlamentul.

„Parlamentul României, locul de unde trebuie să emane legile ţării, a fost sfidat, ocolit, iar România a fost condusă de Ludovic Orban prin ordonanţe de urgenţă date la ceas de seară şi prin răspunderi guvernamentale! 25 de asemenea acte au fost emise într-o noapte! Aberant. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria politicii româneşti de după 1989! Partidul Social Democrat a demonstrat, prin mobilizarea eficientă de care a dat dovadă, prin luările de poziţie pertinente, bine intenţionate, în ton cu regulile democraţiei, că este preocupat de soarta ţării, de prosperitatea şi de viaţa de zi cu zi a românilor!”, afirmă deputatul PSD Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!