Corneliu Ştefan (deputat PSD): PSD Dâmboviţa susţine restructurarea Guvernului

Corneliu Ştefan (deputat PSD): PSD Dâmboviţa susţine restructurarea Guvernului

PSD Dâmboviţa susţine restructurarea Guvernului, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, deputatul Corneliu Ştefan, vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa.

Întrebat dacă PSD Dâmboviţa susţine ideea restrcuturării guvernului, Corneliu Ştefan a răspuns ”în mare parte, da. Da”.

”Este îmbrăţişată pentru că vrem o structură a guvernului mai flexibilă şi o structură a guvernului care să fie mai aplicată pentru a pune în practică programul de guvernare pe care ni l-am asumat în faţa românilor”, a precizat deputatul Corneliu Ştefan, vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa.

Acesta a adăugat că o evaluare a miniştrilor şi a secretarilor de stat se va face la Comitetul Executiv al PSD de la sfârşitul acestei luni.

”Comitetul Executiv Naţional care va avea loc la sfârşitul lunii ianuarie, după cum a spus şi preşedintele partidului, Liviu Dragnea, o să facă o analiză foarte clară a miniştrilor şi secretarilor de stat. Dacă un ministru, până atunci, greşeşte, asta e problema fiecăruia. Aseară l-am văzut pe un post de televiziune pe premierul Mihai Tudose şi, o spun foarte sincer, clar este o ruptură între premier şi ministrul de Interne. Legat de valoarea miniştrilor, aşteptăm Comitetul Executiv de la Iaşi, în care vom participa şi noi, parlamentarii”, a spus Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!