Corneliu Ştefan, deputat PSD: Voi ţine audienţe online, am creat un site unde primesc şi sugestii de la cetăţeni

corneliu-stefan

Deputatul PSD de Dâmboviţa Corneliu Ştefan a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a lansat un site unde îşi va prezenta activitatea parlamentară, unde va putea primi sugestii şi proiecte de la cetăţeni şi prin intermediul căruia va ţine audienţe online.

Tot vineri, Corneliu Ştefan a inaugurat două cabinete parlamentare în judeţul Dâmboviţa, în oraşele Pucioasa şi Fieni, în prezența primarilor celor două localități, respectiv Constantin Ana și Iulian Tătulescu.

”Am pornit platforma online, noutate pentru activitatea parlamentară din Dâmboviţa, site-ul www.corneliustefan.ro, unde va apărea toată activitatea mea ca parlamentar. Pe acest site am câteva domenii foarte importante, pe lângă activitatea parlamentară, pe lângă audienţe la sediu am creat în acest site audienţe online. Voi fi în legătură cu locuitorii judeţului Dâmboviţa şi nu numai prin această modalitate, prin această fereastră din site, unde voi acorda audienţe online cetăţenilor”, a spus Corneliu Ştefan.

Acesta a prezentat ce mai conţine pagina sa de internet.

”Pe site va mai fi o secţiune cu comunicate de presă, galerii foto, am un blog şi date de contact, am pus chiar şi telefonul mobil personal. Nu în ultimul rând, un lucru important, am creat o platformă unde orice cetăţean poate propune un proiect pentru localitatea din care face parte, pentru judeţul Dâmboviţa, proiect pe care eu să îl analizez împreună cu echipa mea şi dacă este viabil şi plauzibil să îl ducem la bun sfârşit prin a-l implementa prin diverse mijloace pe care le pot avea la nivelul meu, de comisie parlamentară sau la nivelul primăriei şi consiliului judeţean”, a afirmat deputatul Corneliu Ştefan.

Acesta a vorbit şi despre debutul activităţii sale parlamentare.

”După cum am promis în timpul campaniei electorale, în Parlament, dar şi în Guvern, vom avea câteva măsuri pe care le vom adopta. Şi vreau să aduc aminte că primul vot al meu, cel mai important ca parlamentar, este acela prin care am eliminat impozitul de 16% pentru pensiile sub 2.000 de lei, cât şi plata contribuţiilor sociale”, a spus Corneliu Ştefan, citat de Agerpres.

Deputatul PSD de Dâmboviţa Corneliu Ştefan este la primul mandat de parlamentar, a fost vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi a renunţat la această funcţie pentru cea de deputat.

Corneliu Ştefan este membru în Comisia de Administraţie Publică şi Amenajarea Teritoriului din cadrul Camerei Deputaţilor.

sediu-pucioasa

cabinet parlamentar Corneliu Ștefan (în Pucioasa)

error: Conţinut protejat !!