Corneliu Ştefan, învestit preşedinte CJ Dâmboviţa: Biroul meu va fi judeţul Dâmboviţa

Liderul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, a fost învestit preşedinte al CJ Dâmboviţa. Acesta spune că instituţia va fi deschisă şi transparentă, iar scopul său este punerea în aplicare a proiectelor din Master Planul de Dezvoltare a Judeţului Dâmboviţa.

Biroul meu va fi judeţul Dâmboviţa!

Înainte de toate, vreau să le mulţumesc, încă o dată, dâmboviţenilor fără de care învestirea mea de astăzi nu ar fi fost posibilă.

Este un moment important pentru judeţul nostru, umbrit însă, în oarecare măsură, de momentele grele prin care trece întreaga societate românească. Consider că, mai ales acum, este datoria mea ca preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa dar, în acelaşi timp, şi a consilierilor judeţeni, indiferent de culoarea lor politică, să depunem tot efortul necesar, astfel încât instituţia pe care de astăzi o conduc să fie un factor de echilibru pentru judeţul nostru.

Consiliul Judeţean va fi o instituţie apropiată de dâmboviţeni, o instituţie deschisă şi transparentă.

Avem în faţă 4 ani în care trebuie să punem în aplicare Master Planul de Dezvoltare a Judeţului Dâmboviţa, pe care l-am propus dâmboviţenilor. De asemenea, trebuie să identificăm cât mai rapid şi viitoarele provocări, astfel încât să fim pregătiţi cu reacţii prompte şi eficiente.

Preşedintele Consiliului Judeţean #Dâmboviţa este preşedintele tuturor dâmboviţenilor, nu doar al celor care l-au votat şi sunt sigur că, alături de toţi consilierii judeţeni, vom face o echipă puternică, dedicată acestui judeţ.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

error: Conţinut protejat !!